NE POTI SUNA LA:   0237 224 622

Croaziera Dubai Qatar – Senior Voyage

Emiratele Arabe Unite, Dubai

“Croaziera Emiratele Arabe Unite – Bahrain – Qatar”

ZIUA 1 – Bun venit in Dubai!
Impresionant, sofisticat, opulent orasul Dubai este unul dintre cele mai cunoscute centre de cumparaturi, din lume. Atrage anual milioane de vizitatori, datorita infrastucturii ultra moderne. Transfer catre hotelul Arabian Courtyard Hotel and Spa 4*, unde vom innopta.

ZIUA 2 – Dubai Mic dejun la hotelul Arabian Courtyard 4*. Intalnire pentru transfer catre portul Rashid pentru imbarcarea pe vasul MSC Splendida.

ZIUA 3 – Vizita in capitala Emiratelor Arabe Unite – Abu Dhabi
Abu Dhabi este cunoscut drept « cel mai bogat oras din lume » fiind de asemenea si cel mai mare oras din cele 7 emirate.
O lista“must-see” in Abu Dhabi include: Marea Moschee Sheikh Zayed, cea mai mare constructie din lume realizata din marmura alba si a patra ca marime din lumea musulmana. Un alt important punct de interes este Emirates Palace, transformat intr-unul dintre cele mai luxoase hoteluri de pe mapamond. In Abu Dhabi veti putea vizita, atat cladiri moderne, asa cum este Fundatia Culturala, locatie ce adaposteste o serie de evenimente culturale, fiind in acelasi timp si muzeu de arta contemporana; dar si un muzeu in aer liber ce recreaza mostenirea culturala: viata celor din desert, a pescarilor, a constructorilor de barci.
Inainte de a experimenta shopping-ul in impresionantele mall-uri din Dubai, veti putea intra in contact cu produsele traditionale emirateze, realizate de artisti locali. Buticurile de suveniruri, aur, parfumuri traditionale, matasuri, covoare iraniene si ceramica va asteapta sa le treceti pragul.

ZIUA 4 – Sir Bani Yas Island
Spre deosebire de restul destinatiilor ce se viziteaza pe perioada croazierei, insula Sir Bani este recunsocuta ca e o imensa rezervatie naturala a unor specii de animale pe cale de disparitie din Peninsula Arabiei si din Africa.
Aici veti avea oportunitatea de experimenta un safari in salbaticie, sau de ce nu o zi relaxanta de plaja.

ZIUA 5 – Distractie pe mare
In aceasta zi nu se va debarca. Asta inseamna ca va veti bucura de toate facilitatile vasului MSC Fantasia o zi intreaga!

ZIUA 6 – Surprinzatorul Bahrain
Cu ocazia ancorarii in Bahrain, veti avea posibilitatea vizitarii capitalei Manama. Un oras in care se imbina noul si vechiul, cladiri noi alaturi de cladiri vechi. Muzeul National este un excelent mod de a cunoaste traditia si cultura acestei tari. Pentru o experienta mistica, se poate vizita moschea Al Fateh, un imens monument de cult, cu 2 minarete, ce poate adaposti pana la 7000 de credinciosi. Acest monument de cult este o adevarata bijuterie a lumii arabe: 1000 de lampi italiene, un candelabru din cristale Swarovsky, marmura italiana Carrara. La o mica distanta de capitala se afla si fortul Qal’at al Bahrain.

ZIUA 7 – Insule artificiale si bogatii
Vizita in Doha este un minunat prilej de a vedea celebrul Aspire Tower una dintre cele mai inalte cladiri, ce domina cerul de la cei 300 m inaltime. Un alt obiectiv de bifat este portul Pearl, o constructie circulara din nordul orasului.

ZIUA 8 – Dubai
Am amintit deja facilitatile de care dispune un impatimit de shopping. Dar tot in Dubai, vor putea evada intr-un paradis de plaje cu nisip fin si verdeata, in Al-Mamzar Park sau de ce nu, pot opta pentru o vizita la zoo. Cei mai activi dintre participantii la croaziera vor putea opta pentru o incursiune in desert cu in „desert safari”.
O vizita la Muzeul National din Dubai va va pune la curent cu evolutia deosebita a acestui oras, de la un mic sat pescaresc, la metropola ce avea sa devina 60 de ani mai tarziu. In completare nu trebuie ratat un tur al cartierului Bastakiya, o locatie cu cladiri din secolul al XIX-lea, galerii de arta, cafenele si buticuri.

TARIF: 654 euro/ pers in DBL

PLECARI din Bucuresti
19 ianuarie
09 februarie
02 martie

DURATA: 8 nopti
1 noapte in Dubai + 7 nopti croaziera

AVANS LA INSCRIERE:
– Minim 30%
– Restul de 70% cu 30 de zile inainte de plecare

ORAR DE ZBOR Fy Dubai:
FZ 798 OTP – DXB 13:35 – 20:15
FZ 797 DXB – OTP 09:20 – 12:50
*Orarul de zbor este informativ si poate suferi modificari

SERVICII INCLUSE:
– Bilet de avion Bucuresti-Dubai-Bucuresti, compania Fly Dubai
– Cazare 1 noapte Arabian Courtyard Hotel and Spa 4*, mic dejun
– Transfer aeroport– hotel – port– aeroport
– 7 nopţi la bordul vasului MSC Spledida
– 3 mese principale si doua gustari intre mese
– Apa si bauturi racoritoare la micul dejun
– Asistenta turistica in limba romana pe parcursul programului*
– Apa, ceai, suc la dozator pe tot parcursul zilei
– Participarea la activitatile zilnice la bordul vasului

BONUS!!!
Posesorii de SENIOR VOYAGE CLUB CARD nu achita suplimentul de 50 euro de non-senior.

SERVICII CARE NU SUNT INCLUSE:
– Taxa de aeroport: 145 euro/persoana –
– Taxa portura: 130 euro/persoana – obligatorie (se va achita la agentie)
– Asigurarea medicala de calatorie si storno
– Taxa de serviciu (se va achita la bordul navei de croaziera- 9 euro/pers/zi ; copii cu varsta peste 3 ani achita jumatate; copii cu varsta pana in 3 ani nu achita taxa de seviciu
– Pachete de bauturi pentru pranz si cina, excursii optionale
– Viza turistica Qatar (se obtine pe vas) 50 euro/pers

FORMALITATI:
La frontiera este obligatorie detinerea unui pasaport valabil minim 6 luni. Nu se accepeta pasaport temporar pentru calatoria in Dubai si Bahrain. Pentru a putea iesi din tara, copiii sub 18 ani trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor, sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care ii insoteste, in cazul in care nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa il prezinte la frontiera.

PROGRAMUL CROAZIEREI

Vi Cazare „Arabian Courtyard Hotel and Spa” 4* Dubai Sosire 21:00
Sa Dubai Sosire 13:00 Plecare 23:00
Du Abu Dhabi Sosire 05:00 Plecare 23:00
Lu Sir Bani Yas (UAE) Sosire 09:00 Plecare 17:00
Ma Distractie pe mare
Mi Bahrain Sosire: 08:00 Plecare 18:00
Jo P. Hamad, Doha, Qatar Sosire 08:00 Plecare 18:00
Vi Dubai Sosire 09:00 Plecare 23:59 (noapte la bordul vasului)
Sa Dubai 00:01 Sfarsit croaziera

– Se accepta pana la 1 copil < 17.99 ani cazati in cabina cu 2 adulti; - Excursiile optionale pe vasele de croaziera se pot rezerva cu minim 2 zile inainte de data de ancorare in portul de unde se vor efectua, in limita locurilor disponibile. - Conditiile de penalizare in caz de anulare sunt urmatoarele: • 30% din costul excursiei pentru retragere de la data confirmarii pachetului pana la 31 de zile inainte de plecare. • 70% din costul excursiei pentru retragerea pana la 30 zile inainte de plecare . Reprezentantul Pegas Holidays/Christian Tour va insoti grupul pe tot parcursul programului, cu exceptia excursiilor optionale, unde vor fi insotiti de ghizi locali vorbitori de limba engleza Bine de stiut : Turistii se vor prezenta la aeroport cu 2 ore inainte de plecare. Greutatea maxima admisa gratuit la bagajul de cala este de 20 kg. Bagajul de mana nu poate depasi 7 kg. Nu trebuie sa introduceti in bagajele dvs. obiecte care ar putea pune in pericol siguranta aeronavei sau a pasagerilor. Orarul de zbor se poate modifica, si va fi comunicat inainte de plecare.

*Persoanele care nu au insotitor cu varsta peste 55 ani platesc supliment 50 euro/sejur.
BONUS! Pentru posesorii SENIOR VOYAGE CLUB CARD nu se percepe acest supliment..

*Excursiile optionale se pot rezerva cu minim 2 zile inainte de data acostarii in port.

*Grupul minim pentru a se organiza excursiile optionale este de minim 20 persoane.

*Agentia nu isi asuma raspunderea pentru deciziile organelor de control de la punctele de trecere a frontierei romane sau straine, in pofida respectarii conditiilor de iesire din Romania, respectiv intrare in alte state, prevazute de legislatia in vigoare;
Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi razboaie, cutremure, greve, fenomene naturale si meteo deosebite, etc, nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii;

*Eventualele reclamatii referitoare la excursiile optionale se fac direct la locul destinatiei, agentia noastra nefiind implicata in organizarea sau buna desfasurare a acestora;

*Turistii au obligatia de a achita taxele suplimentare anuntate inainte de inceperea programului turistic, in cazul in care acestea vor aparea ca urmare a majorarii taxelor de aeroport, a taxelor de combustibil anuntate de compania aeriana transportatoare, a ratei de schimb euro/dolar.

*Tarifele pentru copii sunt valabile numai daca acestia sunt cazati in cabina cu 2 adulti; conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera. Mai multe informatii: www.politiadefrontiera.ro;

*Distributia cabinelor se face de catre receptia acestuia si a cabinelor la imbarcare. Orice problema legata de amplasarea sau aspectul cabinei se rezolva de catre client direct la pe vas.

*Compania aviatica fara a cere acordul agentiei de turism care deruleaza programul turistic, are dreptul de a modifica orele de zbor! Prin urmare, agentia Pegas Holidays, nu este raspunzatoare pentru decolarea/aterizarea avioanelor la o alta ora decat cea inscrisa in programul excursiei. Pentru aceste intarzieri, compania aeriana este obligat sa asiste turistii conform regulamentului parlamentului european nr. 261/04. Orice problema privind operarea zborului si actiunile adiacente acestuia intra sub competenta transportatorului, biletul de avion reprezentand contractul intre pasager si compania aviatica.

*In cazul deteriorarii sau pierderii bagajelor in timpul dinaintea zborului, zborului efectiv si dupa incheierea acestuia, compania aviatica este singura raspunzatoare si raspunde in fata pasagerilor conform regulamentarilor EU 2027/97 si amendamentului 889/02.
Agentia organizatoare poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 10 zile inainte de data plecarii.

*Asistenta turistica este asigurata de reprezentantii din destinatie si include preluarea, insotirea si conducerea turistilor de la punctul de sosire spre locul de cazare sau spre vizitarea unui obiectiv turistic. Precum si suport la destinatie, pe durata sejurului, fiind in legatura directa cu organizatorul.

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii.