NE POTI SUNA LA:   0237 224 622

Insula Krk -Zagreb -Caoasta Istriei – 10 zile circuit si sejur

Krk, Croatia

Insula Krk este cea mai importanta statiune din Croatia datorita intinderii mari, peste 400 km2, dar si a puterii economice de care se bucura.
Cel mai frumos oras din Insula Krk este Baska. Renumele orasului Baska se datoreaza peisajelor mirifice oferite de intersectarea golfului cu muntii Velebit, padurile de maslini si podgoriile celebre pentru vinul „Vrbnicka Zlahtina”. Plajele se intind pe o lungime de 2 km si se numara printre cele mai frumoase plaje ale Marii Adriatice. Chiar daca in unele locuri nisipul este acoperit de pietris, turistii nu lasa ca acest impediment sa le strice placerea de a face plaja. Pe aceste plaje, comericiantii vand papucei speciali cu care turistii intra in apa, pentru a nu fi raniti de pietrele de la malul marii.

Pe langa Baska, Insula Krk are si alte statiuni pitoresti care merita vizitate: Malinska (celebra pentru distractiile nocturne oferite; cel mai cunoscut club al insulei este Crossroad), Omisalj, Njivice sau Krk.

INSULA KRK-ZAGREB-COASTA ISTRIEI: Pola, Porec, Opatja, Rovinj, Rijeka

Venetia   circuit si sejur 10 zile,din care in 7 se poate face plaja si baie in mare

Marea Adriatica – Pestera Postojna – Lacul Balaton – Budapesta

 

 Plecari:  26.06, 31.07, 14.08, 28.08, 11.09.

 

ZIUA 1-vineri ora 06.15–prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti-Sibiu–Arad.

 Cazare in zona Baia-Pecs (Ungaria).

ZIUA 2 (mic dejun). Plecare spre Croatia.  In Zagreb  se viziteaza: Cetatea, Catedrala Sf. Marcu, Cladirile Banului Croatiei, Catedrala Sf. Stefan. Shopping in Zagreb.    

Cina si cazare in Insula Krk.

ZILELE 3, 4, 5, 6, 7, 8  Demipensiune si cazare Hotel Adriatic in Insula Krk.

Plaja si baie in Marea ADRIATICA. Timp liber in statiune.

·         Ziua 3-excursie de 1 zi la: Rovinj, Porec, Opatija, Rijeka si Pola (intreg orasul este un adevarat muzeu arheologic: Amfiteatrul Roman, Porta Gemina, Porta Aurea). Plaja si baie.

·         Ziua 4-excursie in zona Plitvice se viziteaza (3 ore) Parcul National, cu o suprafata de peste 19.000 ha., cu renumitele lacuri alpine (16), ce se varsa unul in altul, cascade si grote, decor pentru realizarea a numeroase filme de aventuri (Winnetou), apoi plaja si baie in insula Krk.                                                                      

·         Ziua 5-excursie la Postojna unde se viziteaza cea mai renumita pestera din Europa (5 km. ai mirificei lumii subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul), apoi plaja si baie in insula Krk.

Excursiile din zilele: 3, 4 si 5 sunt incluse in pretul excursiei, (fara biletele de intrare) costa in total 75є (20+35+20є) si sunt evaluate prin comparatie cu preturile practicate la aceste excursii de agentiile de turism locale. Nu se restituie bani cand turistii nu participa la aceste excursii din motive personale.

Excursii optionale :

●  Ziua 7-Transport cu autocarul la Mestre (10 km de Venetia). Optional (25 € daca se achita la agentia din Romania cu minim 21  

                 zile inaintea plecarii sau 35 €-daca se achita in excursie), excursie (include:transport autocar  Mestre – Venetia – Mestre,

                  deplasare cu vaporasul Piata Tronchetto – Canal Giudecca – Piata San Marco si retur, taxe autocar de parcare si intrare in

                  Venetia) pentru vizitare : Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco + plimbare pietonala pe

                  Canale Grande pana la Podul Rialto.

  Ziua 8Deplasare (35 € daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inaintea plecarii sau 45 €-daca se achita in

                 excursie) cu autocarul in Punat pentru ”croaziera 4 insule” pe Marea Adriatica (durata – 4 ore, include:cafea, croissant,

                  ghid local, plaja si baie).

ZIUA 9 (mic dejun). Plaja si baie in mare. Ora 11.30 plecare din insula Krk. Deplasare pe autostrada pe langa Lacul Balaton la Budapestase parcurge spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul(pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, croaziera (include ghid local si 1 pahar de sampanie) pe Dunare by night (optional,18 -plata in excursie, cina festiva bufet cu bauturi si muzica). 

Cazare in Budapesta.

ZIUA 10 – duminica (mic dejun). Deplasare pe ruta Ungaria – Arad – Sibiu – Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).

PRET(include:●   excursia la VENETIA in valoare de 65 € ;

  ●    croaziera pe Dunare + excursiile din zilele: 3, 4 si 5, in valoare totala de 90 €).

435 pt: 11.09,  445 pt: 26.06,  455 pt: 28.08, 475 pt: 14.08,   485   pt 31.07.

Se achita in EURO  sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).                                                            

Supliment single 180 є.

Grup minim 25 turisti                                                                           

Copiii sub 12 ani (neampliniti) au o reducere de 30 є

La inscriere se achita minim 150 є.                                 

Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.

PRETUL INCLUDE: ● servicii ghid roman ;

·    transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;

·    2 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3*** si 7 cazari cu demipensiune la Hotel Adriatic ;

Pretul nu include biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, Parcul Plivice, etc.) si nici ghizii pt. acestea.

Hotel ADRIATIC 2** – situat la 50 m de mare, in statiunea Omisalj din INSULA KRK. Camere, pentru 2 persoane, cu: tv ,  telefon, minibalcon si grup sanitar propriu cu dus,. DEMIPENSIUNE –  bufet suedez.                    www.hoteli-omisalj.hr